Crew

Regisseurs

Milou op ten Berg

Milou (19) is naast een echte levensgenieter ook een geboren entertainer. Het liefst vertelt ze de hele dag verhalen aan iedereen die het wil horen. Naast dat ze dat doet via haar werk voor Rondje Rotterdam ook via haar eigen website en youtube kanaal lifeofmilou. Het entertainen gaat ook de landsgrenzen over, zo heeft ze meerder keren voor langere tijd in Frankrijk gewerkt. Geef haar een camera en ze legt de mooiste verhalen vast.

Lisanne van Spronsen


Lisanne (19) zit ook niet stil, zo is zij onder andere de vaste stem van de podcast: Mijn eerste keer. Als ze niet op de Scheveningse golven te vinden is schrijft ze als freelance redacteur over haar stad Den Haag. Ze is altijd in om te netwerken en een koffietje te drinken bij haar favoriete plek Café Luden. Hoewel ze inmiddels Den Haag ingeruild heeft voor Amersfoort blijft deze stad een speciaal plekje in haar hart hebben. Zo vormt de stad achter de duinen het decor voor onze documentaire.

Montage

Maker District


Het creatieve productiebedrijf Maker District is als laatste aangesloten bij ons team. Na alle draaidagen keken we ertegen op om met al het materiaal een mooie pakkende documentaire te maken. Gelukkig hadden de mannen van Maker District tijd om ons hierbij te helpen. Zij ondersteunden ons met de montage.

Audio nabewerking

On Audio

Een belangrijke nabewerking voor onze documentaire, de audio nabewerking. Voor verschillende radiostations, podcasts en bedrijven zorgt On Audio voor een goede kwaliteit audio. On Audio zorgt ervoor dat al het geluid even hard en gelikt klinkt. Het bedrijf tovert de audio om tot hoge kwaliteit en zorgt voor het optimale resultaat. 

Colorist

Matthijs Plat – Cinefactory

Matthijs Plat (18) is freelance filmmaker. Hij doet de opleiding audio-visueel specialist op Landstede Zwolle en helpt mee in de postproductie van deze documentaire.
Hij heeft zijn eigen videoproductie bedrijf genaamd CineFactory. Het is zijn droom om cinematograaf te worden bij speelfilms
Voor deze documentaire zorgt hij ervoor dat het eindresultaat overweldigend is en dat alle beelden perfect op elkaar overlopen.

Design en fotografie filmposter

Alicia Karsonopoero


Alicia is een jonge getalenteerde fotografe en visual artist. Haar stijl kan omschreven worden als minimalistisch en kalm, met als specialiteit fashion en portrait fotografie. We zijn blij dat we Alicia kunnen toevoegen aan ons team. Alicia heeft een fotoshoot gehouden met Joyce en heeft de gehele design van de filmposter gedaan. In februari zal zij ook alles gaan vastleggen tijdens onze bijzondere besloten première in de Naald in Naaldwijk.

Design

Renate Molleman

Renate Molleman is de creatieve mind achter onze logo’s en vormgeving. Ze studeert Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Ze vindt het ontzettend leuk om creatief bezig te zijn en anderen te helpen met passende content. Vooral in fotografie en tekenen kan ze haar creatieve ei kwijt. Renate: ”Ik houd van alles wat roze is en hoop ik later iets te kunnen doen op het gebied van het ontwerpen van social media content.”