Met dank aan

Ambassadeur – MobiWerk

Ontzettend blij en dankbaar dat de van Heugten groep, met de bedrijven Touringcarbedrijf Van Heugten Tours B.V.MobiWerk en Corona Sneltest Randstad , ambassadeurs zijn geworden van de documentaire die januari 2021 op het witte doek te zien is.

MobiWerk vindt het belangrijk om in de regio Haaglanden jonge talenten maatschappelijk te ondersteunen. Wesley van Heugten, Timothy van Heugten en Marcel van Heugten werden geraakt door het verhaal van Joyce de Ruiter, wiens wereld langzamerhand donker en stil wordt door het Ushersyndroom.

Door hun bijdrage wordt dit project werkelijkheid en krijgt de documentaire de nabewerkingen die het verdiend.

Op de foto ambassadeurs Wesley- en Tim van Heugten, die de eerste kopie van de internationale filmposter ontvangen.

Business Netwerk Haaglanden en de leden

Business Netwerk Haaglanden creƫert en onderhoudt een interactief zakenplatform voor directeuren en bestuurders in de regio Haaglanden ter bevordering van onderlinge samenwerking. Business Netwerk Haaglanden (BNH) faciliteert een interactief zakenplatform voor bedrijven vanaf 10 medewerkers waar directeuren en bestuurders zich sterk kunnen profileren in binnen het netwerk en de regio.

Met dank aan de initiatiefnemers Marjan van Berkel, Steven Corijn en Leonard van Spronsen ontvingen we veel steun hun en de leden.

De Resolutie van Zijderveld

Een grote filmposter, de droom van elke filmmaker. Van De Resolutie ontvingen we bij de start flyers en filmposters. Op deze manier konden wij onze crowdfunding goed verspreiden. De Resolutie doet van alles rondom drukwerk. Ze zijn een duurzaam bedrijf en recyclen hun papier meerdere malen.

Directeur Jeffrey Vermaat steunt graag maatschappelijke kunstprojecten en boodt een groot aantal posters en flyers aan. Dankbaar dat we dit mooie bedrijf kunnen toevoegen aan onze sponsoren.